Om Uni-Seals

UNI-SEALS’ overordnede målsætning er, at være den foretrukne forretningspartner hos brugere af VA- produkter, samt at være kendt for levering af høj kvalitet og optimale serviceydelser.

UNI-SEALS er en velkonsolideret virksomhed med en åben organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.
I branchen er vi kendt for kvalitet, nytænkning og udvikling af nye ideer i samarbejde med vore kunder og leverandører. Et samspil som gør, at vi hele tiden kan levere nye og bedre produkter.

UNI-SEALS har et bredt netværk over det meste af Europa og følger branchens udvikling tæt.

UNI-SEALS er et ungt, dynamisk og professionelt firma. Vores medarbejdere er særdeles engagerede og har lysten og evnen til at gøre en forskel. Vores personale har mange års erfaring i samhandel med Europas førende producenter, der sikrer at vi altid er opdateret med nytænkning og produktudvikling. Vi vil derfor altid kunne forsyne vore kunder med de sidste nyheder samt tilbyde de bedste og mest optimale produkter til den rigtige pris.

Vores lager i Silkeborg danner rammen om vor målsætning om, at betjene vore kunder med de rigtige produkter fra eget lager til den aftalte tid.

Salgs- og leveringsbetingelser
Såfremt intet andet er aftalt er Almindelige leveringsbetingelser NL 01 gældende for samtlige leverancer fra UNI-SEALS.

Teamet

Jeppe Dalsgaard Nielsen

Jeppe Dalsgaard Nielsen

Salg

jn@uni-seals.dk

Martin Dissing

Martin Dissing

Salg og indkøb

md@uni-seals.dk

Linnea R.

Linnea R.

Salgselev

lr@uni-seals.dk

Mohammed

Mohammed

Lager

Hamam

Hamam

Lager

Elias

Elias

Lager

Waseem

Waseem

Lager